Κλινική για το Λεμφοίδημα και το Λιποίδημα | The Lymphedema Clinic | Θεσσαλονίκη
Κλινική για το Λεμφοίδημα και το Λιποίδημα | The Lymphedema Clinic | Θεσσαλονίκη
Εξέταση, Διάγνωση, Θεραπεία | Λεμφοίδημα, Λιποίδημα | The Lymphedema Clinic

THE LYMPHEDEMA CLINIC

Η κλινική “THE Lymphedema Clinic” εξειδικεύεται αποκλειστικά στη θεραπεία του λεμφοιδήματος, του λιποιδήματος και των νοσημάτων του λεμφικού ιστού.

Μια πλήρης συλλογική φροντίδα στην αντιμετώπιση της νόσου

Όποια κι αν είναι η αιτία του λεμφοιδήματος, όπως πρωτοπαθής ή δευτεροπαθής, η ομάδα μας προσφέρει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα θεραπείας σε κάθε ασθενή με στόχο τη θεραπεία της νόσου.

Η ομάδα μας αποτελείται από Ιατρούς, Φυσικοθεραπευτές, Νοσηλευτές, Διαιτολόγους, Ψυχολόγους και Γυμναστές, με υψηλή εκπαίδευση, εξειδίκευση, εμπειρία και κυρίως αγάπη στην αντιμετώπιση του λεμφοιδήματος.

“State of the Art” θεραπεία

Η σχολαστική κλινική εξέταση και η χρήση της λεμφαγγειογραφίας με άμεση παρατήρηση της λειτουργικότητας του λεμφικού συστήματος και της ταχύτητας κυκλοφορίας της λέμφου, αλλά και οι συμπληρωματικές εργαστηριακές εξετάσεις, αποτελούν τα κύρια εργαλεία στη λήψη απόφασης για το είδος της θεραπείας που θα ακολουθήσουμε.

Πρόγραμμα θεραπείας της “THE Lymphedema Clinic”

Το πρόγραμμα θεραπείας της “THE Lymphedema Clinic” περιλαμβάνει όλες τις σύγχρονες χειρουργικές τεχνικές όπως:

Η θεραπεία ολοκληρώνεται με την εφαρμογή

Διαβάστε περισσότερα για το λ θεραπευτικό πρόγραμμα

THE Lymphedema Clinic / meeting center

Στους ειδικά διαμορφωμένους εκπαιδευτικούς χώρους της “THE Lymphedema Clinic”, προσφέρουμε τακτικά σεμινάρια στους ασθενείς με λεμφοίδημα με σκοπό τη σφαιρική ενημέρωσή τους.

Ακόμη, διοργανώνουμε ενημερωτικές συναντήσεις και εκπαιδευτικές συνεδρίες στους επαγγελματίες υγείας, όπως ιατρούς, φυσιοθεραπευτές, νοσηλευτές και διαιτολόγους με στόχο τη σωστή ενημέρωση καταπολέμησης του λεμφοιδήματος.

Διαμονή στην κλινική