Λεμφοίδημα - Λιποίδημα | Κλινική Λεμφοιδήματος | The Lymphedema Clinic | Θεσσαλονίκη Λεμφοίδημα Λιποίδημα Οριστική θεραπεία-λεμφοιδήματος Κλινική-Λεμφοιδήματος Λιποιδήματος Θεσσαλονίκη The-Lymphedema-Clinic
gfx-10 gfx-08
ΚΑΛΟΥΤΑ-ΕΥΗ

Εύη Καλουτά

Η Εύη Καλουτά είναι Ψυχολόγος, με μετεκπαίδευση στην Ψυχοθεραπεία Gestalt.

Αποφοίτησε από το Τμήμα Ψυχολογίας Κοινωνικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Κρήτης το 2005. Παρέχει τις υπηρεσίες της από το 2008, ολοκληρώνοντας την εξειδίκευσή της στην ψυχοθεραπεία.

Επί δεκαετίας εργάστηκε ως υπεύθυνη του προγράμματος ψυχολογικής υποστήριξης στο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού Άλμα Ζωής Ν.Θεσσαλονίκης. Επίσης, συνεργάστηκε με τη Γενική Κλινική, το Σύλλογο Καρκινοπαθών Μακεδονίας – Θράκης, τη Χ.Ε.Ν. και το Κέντρο Αντλεριανής Ψυχολογίας.

Από το 2019, είναι η ψυχολόγος του Embryolab Fertility Clinic, παρέχοντας συμβουλευτική σε ζευγάρια που αντιμετωπίζουν θέματα υπογονιμότητας. Παράλληλα, είναι επιστημονική συνεργάτης του Hellenic Network of Fitness Certifications Academy, στα εκπαιδευτικά προγράμματα εξειδίκευσης της άθλησης ασθενών με καρκίνο.

Τα τελευταία χρόνια διατηρεί το γραφείο της στην περιοχή Φαλήρου Θεσσαλονίκης.

Έχει εισηγηθεί πολυάριθμα θέματα σε συνέδρια, ημερίδες και workshops και αναπτύσσει την επαγγελματική της ταυτότητα μέσω της διαρκούς ενημέρωσης και παράλληλα της προσωπικής της ανάπτυξης.

www.evikalouta.gr