hands-team circle-01 circle-02 circle-03 circle-text circle-12 circle-14 circle-13 circle-12
gfx-10 gfx-08
Ασματζής Κωνσταντίνος

Ασματζής Κωνσταντίνος

Απόφοιτος Φυσιοθεραπείας (Bachelor Degree BSc), Hogeschool van Amsterdam, Institute of Physiotherapy της Ολλανδίας (2002), με σπουδές Α’ κύκλου στη Σχολή Φυσιοθεραπείας Μονάχου και Β’ κύκλου στο Schwandorf της Γερμανίας.

Ειδικεύτηκε σχετικά με το λεμφοίδημα στη Λεμφοθεραπεία (Prof.Foldi, Μόναχο), στο Manuelle Therapie (Akademie Boppard – DGMSM), κ.α. Είναι εξειδικευμένος στην Αντιμετώπιση Λεμφοιδήματος με τη μέθοδο Vodder ( Ολοκληρωμένη Αποσυμφορητική Θεραπεία CDT) με πιστοποίηση από τη Foldi Schule. Εργάστηκε για 8 χρόνια στο Πανεπιστημιακό Ορθοπεδικό Νοσοκομείο του Μονάχου και 4 χρόνια ως συνεργάτης σε Φυσιοθεραπευτικό Εργαστήριο στο Μόναχο και παράλληλα στο Νομαρχιακό Νοσοκομείο Furstenfeldbruck.

Από το 2001 δραστηριοποιείται στην Αθήνα, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την αποκατάσταση Πρωτογενών και Δευτερογενών Λεμφοιδημάτων, αλλά και την αποκατάσταση των μυοσκελετικών – νευρολογικών παθήσεων.

Δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην Πάτρα.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (Π.Σ.Φ), του επιστημονικού τμήματος του Π.Σ.Φ. ”Φυσικοθεραπεία στην Υγεία των Γυναικών” και της Επιστημονικής Ομάδας Λεμφοιδήματος Α.Π.ΛΕ.Σ.Ο του Π.Σ.Φ.

Είναι μέλος του Πανελλήνιου Συλλόγου Φυσιοθεραπευτών από το 2001. Από το 2016, Ιδρυτικό μέλος και εκλεγμένος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιστημονικής ομάδας Αποκατάστασης Παθήσεων Λεμφικού Συστήματος και Οιδημάτων (ΑΠΛΕΣΟ) ως Αναπληρωτής συντονιστής. Μέλος της Γερμανικής Λεμφολογικής Εταιρείας Deutche Gesellschaft fur Lymphologie. Μέλος της Ελληνικής Χειρουργικής Εταιρίας Μαστού (ΕΧΕΜ)

www.physioasma.gr