Λεμφοίδημα - Λιποίδημα | Κλινική Λεμφοιδήματος | The Lymphedema Clinic | Θεσσαλονίκη Λεμφοίδημα Λιποίδημα Οριστική θεραπεία-λεμφοιδήματος Κλινική-Λεμφοιδήματος Λιποιδήματος Θεσσαλονίκη The-Lymphedema-Clinic
gfx-10 gfx-08
ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ-ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ

Τριανταφύλλου Ευριπίδης

Αποφοίτησε από το τμήμα Φυσικοθεραπείας του Α.Τ.Ε.Ι. Αθηνών και ασκεί το επάγγελμα του φυσικοθεραπευτή στην Αθήνα από το 2004, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τις παθήσεις του λεμφικού συστήματος.

Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του πάνω στην αναγνωρισμένη «μέθοδο Vodder» για την ολοκληρωμένη διαχείριση των οιδημάτων παρακολουθώντας εκπαιδευτικά προγράμματα και σεμινάρια στη Γερμανία, τις ΗΠΑ και την Ελλάδα. Απέκτησε μεγάλη εμπειρία τα τελευταία χρόνια, βλέποντας μεγάλο αριθμό ασθενών τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γερμανία, κοντά σε αναγνωρισμένους επιστήμονες όπως ο Hans Pritschow, ο Christian Schuchardt (τ. πρόεδρος της Γερμανικής Λεμφολογικής Εταιρείας) και άλλους.

Αποτελεί εκπαιδευτικό μέλος της ομάδας ZML Pritschow που διδάσκει σεμινάρια στη Γερμανία και την Ελλάδα σε συνεργασία με την “epimorfosis”, και μέλος της εκπαιδευτικής ομάδας της ΙΜΤΑ (International Maitland Teachers Association). Επιπρόσθετα είναι πιστοποιημένος στην μέτρηση και αξιολόγηση συμπιεστικών ενδυμάτων από τη Juzo Academy, στοιχείο απαραίτητο στη διαχείριση των λεμφοιδημάτων.

Είναι μέλος του Πανελληνίου Συλλόγου Φυσικοθεραπευτών (ΠΣΦ), της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Φυσικοθεραπείας (ΕΕΕΦ), της Ελληνικής Λεμφολογικής Εταιρείας, της Γερμανικής Λεμφολογικής Εταιρείας και της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας. Αποτελεί επίσης εκπαιδευτικό μέλος της ΙΚΤΑ (International Kinematic Taping Academy) που αφορά τη χρήση ελαστικής ταινίας με μυοσκελετικές και λεμφικές εφαρμογές, ενώ υπήρξε ιδρυτικό μέλος της Επιστημονικής Ομάδας ΑΠΛΕΣΟ για το Λεμφοίδημα, του ΠΣΦ, την οποία πλέον υπηρετεί ως Συντονιστής.

www.bioanadrasis.com

Άλλοι Φυσικοθεραπευτές

Ασματζής Κωνσταντίνος

Ασματζής Κωνσταντίνος, Φυσικοθεραπευτής, Αθήνα

Αθήνα | Φυσικοθεραπευτής

Βαρσαμίδου Ελένη

Βαρσαμίδου Ελένη, Φυσικοθεραπεύτρια, Κομοτηνή

Κομοτηνή | Φυσικοθεραπεύτρια

Βάσση Άννα

Βάσση Άννα, Φυσικοθεραπεύτρια, Ιωάννινα

Ιωάννινα | Φυσικοθεραπεύτρια

Ιωάννου Λασκαρίνα

Ιωάννου Λασκαρίνα, Φυσικοθεραπεύτρια, Αθήνα

Αθήνα | Φυσικοθεραπεύτρια

Ιωάννου Φρύνη

Ιωάννου Φρύνη, Φυσικοθεραπεύτρια, Λευκωσία

Λευκωσία | Φυσικοθεραπεύτρια

Λύτρας Δημήτριος (Δρ)

Λύτρας Δημήτριος (Δρ), Φυσικοθεραπευτής, Ημαθία & Θεσσαλονίκη

Ημαθία & Θεσσαλονίκη | Φυσικοθεραπευτής

Φωλιά Μαρίνα

Φωλιά Μαρίνα, Φυσικοθεραπεύτρια, Ημαθία

Ημαθία | Φυσικοθεραπεύτρια