Διευκόλυνση επικοινωνίας κατά την αντιμετώπιση του Λεμφοιδήματος circle-01 circle-02 circle-03 circle-text circle-12 circle-14 circle-13 circle-12
gfx-10 gfx-08

ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΘΕΝΗ

Διευκόλυνση Επικοινωνίας

Στη “THE Lymphedema Clinic” καλωσορίζουμε και αντιμετωπίζουμε ασθενείς από όλη την Ελλάδα και τον κόσμο. Για το λόγο αυτό προσφέρουμε ένα ευέλικτο πρόγραμμα επικοινωνίας, ώστε η πρώτη «επίσκεψη» με την κλινική να μπορεί να πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά ώστε να μην δεσμεύεστε να ταξιδεύετε πολλές φορές.

Επικοινωνήστε μέσω email ή skype μαζί μας και εμείς θα λάβουμε το πλήρες ιατρικό ιστορικό σας και θα προγραμματίσουμε να γίνουν οι απαραίτητες εξετάσεις.

circle-01 circle-02 circle-12 circle-14 circle-13 circle-12 gfx-06 gfx-08 gfx-05 gfx-02

Διευκόλυνση Επικοινωνίας
Διευκόλυνση Επικοινωνίας

Έχοντας συλλέξει όλα τα ιατρικά στοιχεία, μπορούμε να κανονίσουμε το ταξίδι σας στη Θεσσαλονίκη και σε μια επίσκεψη (1-2 ημερών) να γίνουν οι αναγκαίες εργαστηριακές εξετάσεις καθώς και η τελική εξέταση με τον Δρ. Διονυσίου, στην οποία θα καθοριστεί η ενδεδειγμένη για εσάς θεραπεία.

Εάν είστε από μακριά και έχουμε προϋπολογίσει την πιθανότητα χειρουργικής επέμβασης, αυτή μπορεί να λάβει χώρα την επόμενη μέρα των εξετάσεων, ή λίγες μέρες αργότερα, σύμφωνα με την επιθυμία σας.

Διευκόλυνση Επικοινωνίας